Renault Kangoo 1.5 dCi

Renault Kangoo 1.5 dCi E6 R-link

De Renault Kangoo Express 1.5 DCI is een kleine bestelwagen die wordt geproduceerd door de Franse autofabrikant Renault. De Kangoo Express is verkrijgbaar in verschillende carrosserievarianten, De Kangoo Compact Lengte 1 en de lengte 2 is zelfs een lengte 3 variant dit is de Kangoo Express Maxi. 

De Kangoo Express L2 heeft een laadvermogen van maximaal 695 kg en biedt veel flexibiliteit en functionaliteit dankzij de optionele schuifdeur en asymmetrische achterdeuren. Het voertuig is voorzien van een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder ABS, airbags voor bestuurder en passagier en een elektronisch stabiliteitsprogramma.

De Kangoo Express is uitgerust met verschillende motoren, waaronder dieselmotoren en benzinemotoren met een vermogen tussen de 70 en 115 pk. Afhankelijk van de uitvoering biedt de Kangoo Express ook opties als airconditioning, een navigatiesysteem en parkeersensoren om het rijden en parkeren gemakkelijker te maken.

De Renault Kangoo Express is een populair voertuig voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige bestelwagen voor hun dagelijkse behoeften.

Van der Vliet Vans heeft hiervan diversen tweedehands op voorraad. bouwjaren 2016, 2017, 2018, en 2019, uitvoeringen Comfort en R-link.

Bekijk ons actueel aanbod op vdvlietvans.nl

dsc_0500
Auto inruilen?

Dat kan! Wij zullen u een inruilvoorstel geven en contact met u opnemen.

 

Graag ontvangen wij uw informatie met enkele foto’s van het voertuig.