Opel Vivaro 1.6 CDTI Edition Lengte 2

Opel Vivaro 1.6 CDTi Lengte 2

De Opel Vivaro 1.6 CDTI is een bedrijfswagen die wordt geproduceerd door de Duitse autofabrikant Opel (nu onderdeel van de Stellantis-groep). De “1.6 CDTI” in de naam verwijst naar de motorconfiguratie, die een 1.6-liter dieselmotor omvat met common-rail directe injectie en een turbocompressor.

De “l1” en “l2” in de naamgeving verwijzen naar de lengte van de wagen. De lengte 1-versie heeft een lengte van ongeveer 4,99 meter, terwijl de lengte 2-versie ongeveer 5,39 meter lang is. Dit verschil in lengte heeft invloed op de laadruimte en het laadvermogen van de auto.

De Vivaro 1.6 CDTI is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties, waaronder verschillende wielbases en hoogtes, laadvermogens, motorvermogens, transmissies en uitrustingsniveaus. Over het algemeen wordt de Vivaro gewaardeerd om zijn veelzijdigheid, comfort, betrouwbaarheid en efficiënte motoren.

Van der Vliet Vans heeft hiervan diversen tweedehands op voorraad. bouwjaren 2016, 2017, 2018, en 2019, uitvoeringen Edition en Sport.

Bekijk ons actueel aanbod op vdvlietvans.nl

dsc_0500
Auto inruilen?

Dat kan! Wij zullen u een inruilvoorstel geven en contact met u opnemen.

 

Graag ontvangen wij uw informatie met enkele foto’s van het voertuig.